Business Events

Business Events

1117 1117 mensen hebben dit evenement bekeken.

De opnames vindt u hier.

In dit webinar laten we zeven sprekers over verschillende aspecten praten die uw online evenement, seminarie of congres tot een succes zullen maken.

  1. Vanuit het Virtual Worlds project geven de sprekers van Thomas More mee wat we hebben geleerd van de feedback die deelnemers aan diverse online events hebben meegedeeld.
  2. Dirk Vermant, directeur van CxO Europe, organiseert al jaren met zijn Raad der wijzen en expert groepen ronde tafels met CxO’s van diverse bedrijven. Corona dwong hem om dit naar een online variant te vertalen. In deze sessie vertelt Dirk hoe hij dat heeft aangepakt en deelt hij de lessen die hij het afgelopen jaar gedeeld heeft.
  3. Ook Yves Willems van het trainingsbureau Ludo moest door Corona het roer omgooien. Geen klassieke trainingen meer, maar alles online. Yves helpt diverse bedrijven en organisaties met het opzetten van online evenementen. Vanuit die ervaring geeft hij u een aantal tips & tricks over hoe je dit het best aanpakt.
  4. Bij webinars, online evenementen en dergelijke, is de kwaliteit van de video en audio cruciaal om de deelnemers geboeid te houden. Marc Wauters van BUT vertelt hoe je tot een optimaal beeld en geluid kan komen door de opnames in een professionele studio te doen, of door een virtuele webcam te gebruiken waarmee je op zo’n minst de achtergrond boeiend houdt.
  5. Voor elk evenement moet je ook het geschikte platform kiezen. Voor dit webinar gebruiken we Conversationstarter. Dat is een platform dat voorheen vooral voor matchmaking in de fysieke wereld diende, maar ondertussen ook de omkeer naar online heeft gemaakt. Dries Hendrickx legt uit wat een platform als Conversationstarter kan bijdragen aan online evenementen.
  6. We kennen allemaal Teams, Zoom of Google Meet. Maar buitend deze vrij klassieke platformen om aan videoconferencing te doen, zijn nog andere platformen die u echt in een virtuele wereld brengen. Andy Van Den Broeck van VR agency Reality Matters vertelt wat de meerwaarde van zulke platformen kan zijn.
  7. Pieter Van Leugenhangen van Yondr Agency heeft ondertussen ruime ervaring opgebouwd met virtuele werelden. Hij maakt reeds gebruik van verschillende platformen voor uiteenlopende projecten en deelnemers. Off the shelf of customised, product launch of beurs… Hij vertelt vanuit zijn ervaring over de sterktes en mogelijke valkuilen.

Na deze sprekers blijft Conversationstarter nog open zodat u een op een gesprekken kan inplannen met een van de sprekers of andere deelnemers.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.eventbrite.com/e/135822070469 →

 

Datum en tijd

11-02-2021 @ 09:30 aan
11-02-2021 @ 12:00
 

Locatie

Online event

Share With Friends